"חקלאי גרנות", המתמחה בגידול אבוקדו ומשווקת פירות וירקות לרשתות המזון, מגישה לרגל חג הפסח מתכון יפיפה וחגיגי, לטרטר סלמון ואבוקדו טעים במיוחד. שילוב טעמי הסלמון עם הפירות והאבוקדו יוצרים מנה חלומית ומענגת. המתכון קל הכנה ומתאים כמנה ראשונה בארוחת החג החגיגית.
חג שמח!
מצרכים (לכ-2 מנות):
1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" קלוף וחתוך לקוביות
250 גרם פילה סלמון ללא עור וחתוך לקוביות
1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות
2 צנוניות קצוצות
1/2 בצל אדום קצוץ
1 כף שומשום שחור
4 טיפות שמן שומשום
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים יחד את האננס, הסלמון, הצנונית ואת הבצל האדום.
- מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים יחד (המיץ של האננס כובש את הדג).
- מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.
- בקערה עם שאריות התיבול מוסיפים את האבוקדו ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
- מניחים את האבוקדו מעל טרטר הדג, מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים.