חדש על המדף: יצרנית הטופו 'משק ויילר' מתחדשת בסדרת שניצלים ונאגטס
משק ויילר, יצרנית הטופו הוותיקה והגדולה בישראל, מבשרת על השקת סדרת מוצרי שניצל ונאגטס טופו חדשים. המוצרים מבוססים על נתחי הטופו האיכותי והטעים שמייצרת החברה מזה 30 שנה, ומציעים אלטרנטיבה טבעונית, בריאה וטעימה לשניצל הבשרי, מבלי להתפשר על הטעם או המרקם.
בסדרת השניצלים שלושה טעמים: שניצל טופו בטעם ביתי, שניצל טופו בתוספת תירס, ושניצל טופו בתוספת ברוקולי.
בסדרת הנאגטס שני טעמים: נאגטס טופו בטעם ביתי ונאגטס טופו בתוספת תירס.
השניצלים של משק ויילר הם היחידים כיום בשוק המיוצרים מפולי סויה טריים הנטחנים במקום, ואינם כוללים חומרים משמרים, מתיל צלולוז (מתיל תאית) או חלבונים מורטבים / משוחזרים (TVP). התוצאה היא אלטרנטיבה טרייה בהרבה, ופחות מעובדת, להיצע השניצלים הקפואים הקיים.
ניתן לרכוש את השניצלים והנאגטס החדשים של משק ויילר ברשתות השיווק המובילות ובחנויות הטבע ברחבי הארץ.
המוצרים כשרים למהדרין בהכשרת בד"ץ הרב אברהם רובין.