"אצל הדוד סם" יקיים בחמישי הקרוב 16.10 החל מהשעה 20:00 מסיבת הודיה לנשיא ארה"ב טראמפ וחגיגה לרגל השבת החטופים. מעבר למסעדת הבשרים שהיא לב המקום, תתארח להקת "ראסטיז" שמבצעת קאברים לשירי רוק באנגלית ועברית. הכניסה חופשית
"אצל הדוד סם" במושב בצרה, הוא לא רק מסעדת בשרים, אלא חוויה שלמה בסגנון טקסס. זהו מתחם בילוי פסטורלי שנפתח בשנת 2023 על ידי אביחי וקנין וממוקם בחווה, שבו חגיגת הבשרים המעושנים היא הלב הפועם של המקום. אביחי התאהב במסעותיו בארה"ב בתרבות החוואים, הקאובוי הטקסני ובחיבור לחומר גלם מצוין, לבשר שמטופל כראוי ועשוי במידה טובה. הוא רצה להביא לישראל את חוויית הברביקיו הטקסני האותנטי, עם דגשים על שימוש בחומרי גלם איכותיים, תיבול מסורתי ועישון איטי בעץ. הרעיון היה ליצור מקום שישלב בין אוכל ברמה גבוהה, לבין חוויית בילוי באווירה פתוחה, חמה ומשוחררת.
בכניסה לחווה, ניצבות מעשנות ענק, שבהן עוברים נתחי בשר איכותיים תהליך עישון ארוך ומדויק שנמשך שעות ארוכות, בשיטה טקסנית מסורתית. התוצאה היא בשרים רכים ונימוחים, עשירים בטעם, שנמסים בפה. האווירה במקום משלימה את החוויה – שולחנות עץ ארוכים במרחב פתוח, מוזיקה טובה עם להקה חיה בכל חמישי ואווירה טקסנית.
אביחי וקנין בעלי "אצל הדוד סם": "הרגע שחיכינו לו מאז ה 7/10 הגיע בשעה טובה. אנחנו זקוקים לחטופים פה איתנו בבית, כדי שגם אנחנו נתחיל להחלים ולשקם את נפשנו ואני מודה גם לכוחות הביטחון והמילואימניקים שנתנו הכל כדי שנוכל להמשיך להתקיים פה בעורף".
"אצל הדוד סם" בווייז, בצרה
טלפון להזמנת מקומות לקבוצות מעל 8 אנשים: 054-9191020
שעות פעילות ימי חמישי 18:00-23:00 , ימי שבת 10:00-21:00 (יש להתעדכן דרך האינסטגרם או טלפונית בימי ושעות פעילות סביב חגים)
שעות פעילות בחג סוכות:
14.10 יום ג׳ 10:00-18:00; 16.10 יום ה' 18:00-23:00, 18.10 שבת 10:00-21:00
פייסבוק, אינסטגרם, טיקטוק, הזמנות דרך וולט
אצל הדוד סם – חוויה קולינרית שמביאה את טקסס לישראל
אצל הדוד סם" במושב בצרה, הוא לא רק מסעדת בשרים, אלא חוויה שלמה בסגנון טקסס. זהו מתחם בילוי פסטורלי שנפתח בשנת 2023 על ידי אביחי וקנין וממוקם בחווה, שבו חגיגת הבשרים המעושנים היא הלב הפועם של המקום. אביחי התאהב במסעותיו בארה"ב בתרבות החוואים, הקאובוי הטקסני ובחיבור לחומר גלם מצוין, לבשר שמטופל כראוי ועשוי במידה טובה. הוא רצה להביא לישראל את חוויית הברביקיו הטקסני האותנטי, עם דגשים על שימוש בחומרי גלם איכותיים, תיבול מסורתי ועישון איטי בעץ. הרעיון היה ליצור מקום שישלב בין אוכל ברמה גבוהה, לבין חוויית בילוי באווירה פתוחה, חמה ומשוחררת.
בכניסה לחווה, ניצבות מעשנות ענק, שבהן עוברים נתחי בשר איכותיים תהליך עישון ארוך ומדויק שנמשך שעות ארוכות, בשיטה טקסנית מסורתית. התוצאה היא בשרים רכים ונימוחים, עשירים בטעם, שנמסים בפה. האווירה במקום משלימה את החוויה – שולחנות עץ ארוכים במרחב פתוח, מוזיקה טובה עם להקה חיה בכל חמישי ואווירה טקסנית.
תפריט "אצל הדוד סם" מורכב מנתחי בשר על פי בחירה, אותם שוקלים ומתמחרים על פי משקל פלוס תוספות ללא עלות: נתחי בקר מובחרים: סטייקים, בריסקט, אסאדו, ספריבס, פיקנייה; מנות עוף מעושן; צלעות בסגנון דרום אמריקאי; נקניקיות צ'וריסוס ויש גם מנה צמחונית; מנות צד אמריקאיות קלאסיות – תפוח אדמה אפוי, תירס מתוק, ירקות מוחמצים, רוטב צ'ימיצ'ורי לצד מגוון בירות ישראליות, לצד אמריקאיות.
טווחי המחירים נעים בין 25-75 ₪ ל100 גרם בשר מעושן (תלוי בחלק), כשהמחיר הסופי הוא נגזרת של סוג וכמות הבשר שתבחרו.
מה שמייחד את המקום ומושך אליו מאות אנשים, זה האופי המשפחתי שלו. "אצל הדוד סם" מציע יותר מסתם ארוחה, הוא מציע חווית חוויה טקסנית, כולל פינת חי של בעלי כנף : תרנגולות, אפרוחים, תוכים. המיקום בחווה מוסיף המון קסם. המבקרים, במיוחד משפחות עם ילדים, יכולים ליהנות ממרחבים פתוחים ומפינות ישיבה נעימות. זה הופך את היציאה לא רק לחגיגה קולינרית, אלא גם לבילוי חקלאי שמתאים לכולם.