בואו לאירוע ליל כל הקדושים (האלווין) יוצא דופן, המשלב בין חגיגת בשרים מעושנים משובחים לאווירה מסתורית, כפרית וקסומה של דלועים, השבוע, יום חמישי 30.10

מסיבת הלאווין אצל הדוד סם בחמישי 30.10 – צילום שיר זיו

חגיגת האלווין קולינרית: "אצל הדוד סם" מתחפשת לחוויית בשרים טעימה במיוחד! בחמישי 30.10 החל מ 18:00 בצרה, לב השרון – מסעדת הבשרים "אצל הדוד סם", הידועה בסגנון הטקסני האותנטי ובבשרים המעושנים שלה, מזמינה את הקהל הרחב לאירוע ליל כל הקדושים (האלווין) יוצא דופן, שישלב בין חגיגת בשרים מעושנים משובחים לאווירה מסתורית, כפרית וקסומה של דלועים, ביום חמישי 30.10 החל מהשעה 18:00

מסיבת הלאווין אצל הדוד סם בחמישי 30.10 – צילום שיר זיו

החווה הפסטורלית בבצרה תהפוך בליל האלווין למתחם חווייתי המעוצב בהשראת החג, עם קישוטים מפתיעים ומייצגי דלועים שיוסיפו נופך של כישוף ואווירה כפרית, על אווירת החווה והמערב הפרוע.

מה בתפריט?

תפריט הבשרים המעושנים הקלאסי של "אצל הדוד סם" כולל נתחי בריסקט מעושנים שעות, אסאדו מפורק, ספריבס טלה ועוד מנות טקסס-סטייל. חובבי הבשר והחוויות הקולינריות מוזמנים לטעום את מיטב הבשרים המטופלים במקצועיות ובאהבה במעשנות, העומדות בלב החווה.

"אצל הדוד סם" מציע בילוי מושלם למשפחות ולחברים, המשלב בין אוכל משובח לבילוי. האווירה תהיה קלילה ושמחה, כאשר המרחב הפתוח של החווה יאפשר לכולם ליהנות מהאירוע בצורה נינוחה. מוזמנים להגיע מחופשים!

מסיבת הלאווין אצל הדוד סם בחמישי 30.10 – צילום שיר זיו

"אצל הדוד סם" בווייז, בצרה

טלפון להזמנת מקומות לקבוצות מעל 8 אנשים: 054-9191020

שעות פעילות ימי חמישי 18:00-23:00 , ימי שבת 10:00-21:00 (יש להתעדכן דרך האינסטגרם או טלפונית בימי ושעות פעילות סביב חגים)

פייסבוק, אינסטגרם, טיקטוק, הזמנות דרך וולט

אצל הדוד סם – חוויה קולינרית שמביאה את טקסס לישראל

אצל הדוד סם" במושב בצרה, הוא לא רק מסעדת בשרים, אלא חוויה שלמה בסגנון טקסס. זהו מתחם בילוי פסטורלי שנפתח בשנת 2023 על ידי אביחי וקנין וממוקם בחווה, שבו חגיגת הבשרים המעושנים היא הלב הפועם של המקום. אביחי התאהב במסעותיו בארה"ב בתרבות החוואים, הקאובוי הטקסני ובחיבור לחומר גלם מצוין, לבשר שמטופל כראוי ועשוי במידה טובה. הוא רצה להביא לישראל את חוויית הברביקיו הטקסני האותנטי, עם דגשים על שימוש בחומרי גלם איכותיים, תיבול מסורתי ועישון איטי בעץ. הרעיון היה ליצור מקום שישלב בין אוכל ברמה גבוהה, לבין חוויית בילוי באווירה פתוחה, חמה ומשוחררת.

בכניסה לחווה, ניצבות מעשנות ענק, שבהן עוברים נתחי בשר איכותיים תהליך עישון ארוך ומדויק שנמשך שעות ארוכות, בשיטה טקסנית מסורתית. התוצאה היא בשרים רכים ונימוחים, עשירים בטעם, שנמסים בפה. האווירה במקום משלימה את החוויה – שולחנות עץ ארוכים במרחב פתוח, מוזיקה טובה עם להקה חיה בכל חמישי ואווירה טקסנית.

תפריט "אצל הדוד סם" מורכב מנתחי בשר על פי בחירה, אותם שוקלים ומתמחרים על פי משקל פלוס תוספות ללא עלות: נתחי בקר מובחרים: סטייקים, בריסקט, אסאדו, ספריבס, פיקנייה; מנות עוף מעושן; צלעות בסגנון דרום אמריקאי; נקניקיות צ'וריסוס ויש גם מנה צמחונית; מנות צד אמריקאיות קלאסיות – תפוח אדמה אפוי, תירס מתוק, ירקות מוחמצים, רוטב צ'ימיצ'ורי לצד מגוון בירות ישראליות, לצד אמריקאיות.

טווחי המחירים נעים בין 25-75 ₪ ל100 גרם בשר מעושן (תלוי בחלק), כשהמחיר הסופי הוא נגזרת של סוג וכמות הבשר שתבחרו.

מה שמייחד את המקום ומושך אליו מאות אנשים, זה האופי המשפחתי שלו. "אצל הדוד סם" מציע יותר מסתם ארוחה, הוא מציע חווית חוויה טקסנית, כולל פינת חי של בעלי כנף : תרנגולות, אפרוחים, תוכים. המיקום בחווה מוסיף המון קסם. המבקרים, במיוחד משפחות עם ילדים, יכולים ליהנות ממרחבים פתוחים ומפינות ישיבה נעימות. זה הופך את היציאה לא רק לחגיגה קולינרית, אלא גם לבילוי חקלאי שמתאים לכולם.

"אצל הדוד סם" פועל לרוב בימי חמישי ושבת, ומציע חוויה קבועה של אירוח "הכל כלול", שאף אחד לא יישאר רעב.

השארת תגובה