
גבי טלבי, מנכ"ל רשת חלום יעקב: "פתיחת סניף תשיעי לרשת מהווה ביטוי לאמון הרב והמקצועי שאנו מקבלים הן מזכיינים והן מקהל הלקוחות שלנו לאורך השנים". סניף חלום יעקב נרקיסים – רחוב ירושלים 120, ראשון לציון (נרקיסים) – כשר!

רשת הקונדיטוריה חלום יעקב, הפועלת כבר למעלה משלושה עשורים, ומתמחה בהכנת עוגות, מאפים, וקינוחים בטעמים של בית ובעבודת יד במפעלי החברה בראשון לציון וביבנה, מוסיפה להתרחב.
במסגרת זו משיקה הרשת סניף בעיר ראשון לציון, ברחוב ירושלים 120 (שכונת נרקיסים). מדובר בסניף השלישי שהרשת פותחת בעיר ראשון לציון, וה – 9 של הרשת בכלל. סניף 'נרקיסים', פועל באמצעות זכיין, נפתח בהשקעה כוללת של כ 1.5 מליון שקלים ומתפרס על פני כ- 130 מ"ר.

טלבי, מנכ"ל רשת חלום יעקב מוסיף כי :"פתיחת הסניף החדש בשכונת נרקיסים בראשון לציון, היא חלק ממהלך אסטרטגי לביסוס הרשת ברחבי הארץ והנגשת המותג חלום יעקב לקהלים חדשים, נוספים וותיקים. טלבי מדגיש כי ראשון לציון היא העיר שבה אב המשפחה, יעקב טלבי, חלם להקים את הקונדיטוריה שלו ואף הקים בה את הסניף הראשון ברחוב פופל. זה בהחלט מעמד מרגש והרחבת המעגל העסקי שלנו בעיר", הוא אומר.

גלי דאדיסון פעילה חברתית בשכונה מספרת: "אירוע הפתיחה היה אירוע חגיגי ומתוק במיוחד. התרשמנו מהיצע העשיר של המאפים – עוגות, עוגיות, חלות לשבת, מאפים מלוחים ומתוקים ועוד. המקום משדר חום, טריות ואווירה ביתית – בדיוק כמו שמאפייה אמורה להיות. התושבים מוזמנים להגיע, ליהנות מהטעמים והניחוחות – ולחוות את הסטנדרט החדש של איכות במרכז העיר. הגענו לפרגן לסניף החדש עם תושבי שכונת נרקיסים."
"חלום יעקב זה בית זה חממה של אהבה ונתינה אחת גדולה .הבעלים של הרשת יעקב וגבי טלבי הם אנשים מדהימים אשר כל כולם נתינה ואהבת חינם .אני מאחלת לגבי ויעקב אביגיל ליאור איתן וזוהר המון בהצלחה".

הקונדיטוריה "חלום יעקב" משיקה את עוגות הגבינה והמאפים לקראת חג שבועות 2025 – כשר בד"ץ
רשת הקונדיטוריה חלום יעקב הפועלת למעלה משלושה עשורים ומתמחה באפייה ובייצור של עוגות ומאפים בעבודת יד וללא מכונות, משיקה לקראת חג השבועות קולקציה של עוגות גבינה ומאפים מלוחים בשלל טעמים עם מרקם נימוח ומילויים רכים. הרשת שמה לה למטרה לשמר טעמים קלאסיים של עוגות או מאפים, שכולם מכירים, לצד יצירת מתכונים חדשים ועדכניים המתאימים לחיך ולטעמים של היום.
טלבי:"הלהיטים לשבועות עוגת ברוקלין פינת דובאי המשלבת את הגימיקים העכשוויים או פאשן צ'יז המשלבת חמיצות עדינה של פסיפלורה עם מוס גבינה, ומצד שני, עוגת גבינה ופירורים בטעם נוסטלגי. כמו כן, מוסיף טלבי, לצד הקולקציה של שבועות נמכור גם את מגוון עוגות הגבינה הקבועות המוצעות לאורך כל השנה ,וכוללת עוגות ללא תוספת סוכר או עוגות הנאפות ללא קמת ומתאימות לקהל שאינו צורך קמח".
כאמור, לקראת שבועות, רשת חלום יעקב תשיק קולקציה של עוגות גבינה בשלל טעמים ומילויים וכן בריושים וקרואסונים במילויים מלוחים.
בגזרה המתוקה ניתן יהיה לרכוש:
ברוקלין פינת דובאי – עוגת גבינה ניו יורקית בשילוב אטריות קדאיף אפויות , פיסטוק ושוקולד חלב
המחיר: 79 שקלים לפס.
ברוקלין תות – עוגת גבינה ניו יורקית בשילוב קונפיטורת תות שדה איכותי.
המחיר: 74 שקלים לפס
שוקולצ'יז – עוגת גבינה אפויה בטעם של פעם בשילוב גאנש שוקולד חלב
המחיר: 135 שקלים לעוגה עגולה בקוטר 20 ס"מ.
פאשן צ'יז – מוס גבינה קליל בשילוב פסיפלורה בחמיצות מעודנת.
המחיר: 74 שקלים לפס
פרומאז דט'ה – מוס גבינה קייצי בשכבות של תות לימון ושוקולד לבן
המחיר: 74 שקלים לפס
עוגת גבינה באסקית – עוגת גבינה עשירה בטעמים הנאפית בחום גבוה, ובעלת מרקם קרמי ונימוח,
נמכרת ב 3 טעמים, במארז שלישייה או ביחידות.
המחיר: 26 שקלים ליחידה או 74 שקלים למארז שלישיה.

בגזרת המאפים המלוחים לשבועות ניתן יהיה לרכוש:
מיני ריקוטה – בצק בריוש מגולגל במילוי גבינת ריקוטה וצימוקים
המחיר: 49 שקלים ליחידה
מיני פיצה – מאפה בריוש במילוי רוטב פיצה גבינות ותבלינים
המחיר: 49 שקלים ליחידה
שמיניות פסטו – בצק קרואסון מגולגל עם פסטו בזיליקום וגבינה בולגרית
המחיר: 10 שקלים ל100 גר'
ביס בריוש – מיני מאפה ממולא בגבינת ריקוטה
המחיר: 9 שקלים ל 100 גר'.
מקלות גבינה – בצק קרואסון בשילוב גבינות ותבלינים
המחיר: 9 שקלים ליחידה.
בגזרת עוגות הגבינה הנמכרות לאורך כל השנה ניתן לרכוש:
עוגת גבינה קלאסית / ללא תוספת סוכר – עוגת גבינה אפויה על בסיס בצק פריך, 0% אוורירית ונימוחה.
המחיר: 65 שקלים (עוגת פס)
עוגת גבינה פירורים / ללא תוספת סוכר – מוס גבינת שמנת מעודן בציפוי פירורים אפויים
המחיר: 69 שקלים (עוגת פס)
פילדלפיה – עוגת גבינה עשירה על בסיס גבינת שמנת, שוקולד לבן בציפוי שמנת
המחיר: 72 שקלים (עוגת פס) או 125 שקלים לעוגה עגולה (קוטר 18 ס"מ )
רקע חלום יעקב:
קונדיטוריה "חלום יעקב" הוקמה בשנת 1986 על ידי אב המשפחה, יעקב טלבי, ומנוהלת כיום על ידי בניו ובני המשפחה. הרשת שמה דגש על אפייה ביתית בעבודת יד, תוך שימוש בחומרי הגלם הטובים והאיכותיים ביותר. מפעלי החברה ממוקמים בראשון לציון וביבנה, 9 סניפי הרשת כשרים מהדרין או בדץ (תלוי בסניף) .




