SOK ראשון לציון אירחה את נשות ה-HR של החברות המובילות בשיח על טאלנטים, רווחה וסביבת עבודה מחוברת לעובדים ולמיתוג

צילום: אורי מאירוביץ.

מה מושך היום טאלנטים, ואיפה סביבת העבודה פוגשת את האסטרטגיה הארגונית? SOK, רשת מתחמי עבודה, הזמינה את מקבלות ההחלטות מעולם ה-HR לשיחה פתוחה על מה שקורה באמת מאחורי הקלעים של רווחה, שייכות ומיתוג מעסיק.

צילום: אורי מאירוביץ.

רשת מתחמי העבודה המשותפים SOK אירחה השבוע כ-70 מנהלות משאבי אנוש לאירוע מקצועי שהתקיים במתחם החדש שלה שנפתח השנה בראשון לציון. האירוע התקיים בהובלתה של לירן וולף, מנהלת קהילת WellBeing, והשתתפו בו נציגות מחברות מובילות כמו Booking.com, General Motors, Elbit Systems, SolarEdge, Kimberly-Clark.

SOK פתחה את שעריה לטובת שיח מעמיק על הקשר הישיר בין סביבת העבודה לבין רווחת העובדים, הפרודוקטיביות והיכולת של מנהלות HR לגייס ולשמר טאלנטים. במפגש התגבשה ההבנה כי תשתית משרדית היא לא רק פונקציונלית, אלא חלק בלתי נפרד מתרבות ארגונית ומהווה פלטפורמה ליצירת מחוברות עובדים ומיתוג מעסיק.

לדברי נציגי רשת SOK, החברה מספקת מענה לשלושת הצרכים העיקרים של כל חברה: תשתית משרדית איכותית, שירות מהיר לכל בקשה ופוקוס על רווחת העובדים של החברות. שילוב המרכיבים הללו, כך נטען, תורם ישירות לתחושת השייכות של העובד, לחוויה חיובית במקום העבודה ולפרודוקטיביות משמעותית.

מנכ"ל הרשת. צילום:יח"צ.

אלכסי בראפאנוב, מנכ"ל רשת SOK ישראל: "היום ברור שסביבת העבודה היא הרבה מעבר למקום אליו מגיע העובד מידי יום – היא מערך אסטרטגי המספק את כל הצרכים שחברות וארגונים צריכים מעבר למשרדים מעוצבים. כשעובדים מקבלים מענה אמיתי לצרכים היומיומיים שלהם – בין אם זה נגישות, נוחות, תפעול מהיר של הפניות שלהם והשקעה אמיתית ברווחה שלהם   – זה משפיע ישירות על היכולת לגייס ולשמר טאלנטים."

מתחם SOK בראשון לציון נבחר לאירוח מתוך הבנה שמקום העבודה הוא חלק בלתי נפרד מתנאי העבודה עצמם. הקרבה לתחנת רכבת ולקווי תחבורה ציבורית מאפשרת נגישות גבוהה המקצרת את זמן ההגעה היומיומי של העובדים, מרכיב מרכזי בשיח הנוכחי על חוויית העובד.
 

תגובה אחת

  1. Kareena Starkova הגב

    שלום לכולם,

    מחקר חדש חושף עלייה מרשימה בעניין בנשים בתחום ההייטק, במיוחד בישראל. חיפושי Google אחר הביטוי "נשים בהייטק ישראל" זינקו ב-106.3% בשנת 2024 – הרבה מעל הממוצע העולמי של 11% למונח הכללי יותר. המגמה רק מתחזקת, עם חיפושים ב-2025 שכבר הכפילו את הממוצע החודשי של 2024.

    עם זאת, הפער המגדרי בהייטק הישראלי נשאר בעינו: רק 10.6% ממנכ"לי הסטארטאפים הן נשים. Ed Frank, מנכ"ל Axis Innovation, מדגיש את הגורמים המרכזיים לשינוי: יותר משקיעות נשים, נראות גבוהה יותר באירועים כמו Axis Tel Aviv 2025, ותוכניות מנטורינג חזקות יותר.

    אשמח גם לסדר לכם היכרות עם צוות Axis Innovation לפרשנות מומחים נוספים בנושא החשוב הזה. האם תהיו מעוניינים לחקור את זה לעומק?

השארת תגובה